Ik krijg geen stroom als ik aansluit. Wat doe ik verkeerd?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Vr, 21 Apr, 2023 om 11:40 AM op Support Ease2pay

• Tussen activeren en start levering kan max. 2 minuten tijd zitten
  • Is uw stekker goed aangesloten? (beide zijden)
  • Staat er spanning op de paal? (groen indicatie licht staat aan op de paal
  • Heeft u zich eerst geregistreerd op de site? Zo niet, dan dient u zich eerst te registreren.
  • Indien u zich wel al had geregistreerd en wil activeren via site of app, dan is het de vraag of u correct bent ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord; controleer of u goed bent ingelogd
  • Mocht u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u deze via de site opvragen
  • Als u goed bent ingelogd, controleert u dan of u het juiste aansluitnummer heeft doorgegeven (in de app of op uw persoonlijke site is dit zichtbaar)
  • Als u via het telefoonmenu heeft geactiveerd; bel nogmaals om te controleren of u de juiste aansluiting heeft geactiveerd.