Welke activeringsmethoden zijn er?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Di, 22 Aug, 2023 om 10:01 AM op Support Ease2pay

Er zijn verschillende methodes om een NomadPower stroompunt te activeren:

• U kunt een levering activeren via de website (www.nomadpower.eu)
  • U kunt een levering starten via de NomadPower-app op uw mobiele telefoon of tablet (alleen beschikbaar voor iOS of Android toestellen)
  • U kunt bellen naar nummer weergegeven op betreffende locatie met het bij ons bekende en door u geregistreerde mobiele nummer

Klanten zonder account (niet aangemeld) kunnen een levering starten met creditcard via de telefoon (nummer op info bord op locatie).