Hoe activeer ik een dienst?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Di, 22 Aug, 2023 om 10:19 AM op Support Ease2pay

Stap 1: Aanmelden
Meld je gratis aan als NomadPower gebruiker door je in te schrijven als
particulier of onderneming. Hierna kan je van ieder NomadPower stroompunt in Europa gebruikmaken. Alle NomadPower stroompunten hebben een uniek 5-cijferig nummer.

Stap 2: Kabel aansluiten
Sluit jouw stroomkabel aan op het stroompunt en de koelmotor van jouw wagen.

Stap 3: Stroomlevering starten
Op de NomadPower laadpaal staat een 5-cijferig nummer. Voer dit nummer in via één van de volgende opties:

• De NomadPower-app (voor smartphone of tablet)

• NomadPower website: log in met jouw e-mailadres en wachtwoord

Bevestig dat je de levering wilt starten. Het stroompunt is actief zodra het indicatie licht op de NomadPower zuil op blauw springt. De stroom blijft geactiveerd tot het moment dat je deze beëindigt (zie ‘Stroomlevering beëindigen’). Meer informatie kan je op de borden vinden.

Stap 4: Stroomlevering beëindigen
Verwijder de stekker en zet de stroom uit via de app of website. De kosten van het gebruik staan vermeld bij het aan- en uitzetten. Tijdens de stroomlevering kan je ook inzien wat het verbruik is geweest tot dat moment.